Søndag var Riwal Cycling Team til start til Danmarksmesterskaberne i Give, hvor Danmarks Cykelhold havde 5 ryttere med til start. Den 227 kilometer lange rute strak sig ind over bakkerne omkring Vejle før den blev sluttet af med omgange i og omkring Give.

Og et afgørende udbrud kom allerede afsted i starten af løbet, hvor Riwal Cycling Team's Tobias Kongstad sad med. Sammen med 14 andre havde de et forspring til feltet, der aldrig blev under et minut på trods af, at flere af World Tour-rytterne trak nede bagved.

 Det lykkedes dog en gruppe at springe op til udbruddet, og da frontgruppen kom ind på de afsluttende omgange i Give, så var der fuld finale mellem de forreste. Det lykkedes dog fem ryttere at komme til mål med et lille hul efter, at frontgruppen var blevet decimeret, og Tobias Kongstad kom ind lige efter på en 9. plads.

Mads Würtz Schmidt tog sejren og kører derved i Dannebrogstrøjen indtil næste sommer.

I Sverige lykkedes det for 4. år i træk for Lucas Eriksson at komme på podiet, da han kørte sig til en flot 3. plads,  mens at Kim Magnusson blev nummer 9. I Holland blev Nick van der Lijke Riwal Cycling Team's bedste rytter, da han sluttede på en 42. plads.

Hør Tobias Kongstad's reaktion fra DM i give i videoen.