Der kommer en ny mand bag rattet i sportsdirektørbilen, da Sebastian Andersen er ny assisterende sportsdirektør på på Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team, for at assistere Michael Skelde. 27-årige Sebastian Andersen har fungeret som sportsdirektør på det danske juniorhold Team VIFRA Kvickly Odder, hvor han i to år har suget erfaring til sig.

Det skal han fortsat på Riwal Cycling Team, hvor han skal lære af en af Danmarks mest rutinerede sportsdirektører i Michael Skelde, hvilket han ser frem til.

"Skelde er en af de mest erfarne sportsdirektører i dansk cykling, og jeg glæder mig til at få nogle fif og tricks fra ham. Så jeg glæder mig til at lære. Og så håber jeg også at kunne give noget tilbage til ham og give et andet syn på tingene, jeg kommer med noget ungdommeligt gåpåmod, så jeg vil også udfordre ham lidt," siger Sebastian Andersen, der selv siden barn har været tæt på cykling, da hans far er Kim Andersen, tidligere professionel cykelrytter og nuværende sportsdirektør på Trek Segafredo.

Michael Skelde har allerede haft mange talentfulde cykelryttere under vingerne, og han glæder sig til at give sin viden fra sportsdirektørbilen videre også.

"Det er da fedt at kunne give videre og lære fra sig til en, der både lever og ånder for cykling, som Sebastian gør. Jeg får én, jeg kan sparre med og som stiller spørgsmålstegn ved de vante ting, og det er altid sundt med et friskt pust. Det bliver super godt," siger Michael Skelde.

Sebastian Andersen har sit første løb med Riwal Cycling Team søndag i Rent Liv Løbet Skive.