Riwal Cycling Team udtaget til Tour of Norway

Jesper Hansen ser frem til at vende tilbage til Tour of Norway sammen med Riwal Cycling Team, og han håber at kunne konkurrere med om sejren igen.

I 2015 kunne Jesper Hansen træde op podiets øverste trin i Tour of Norway efter, at han tog en fornem og dominerende etapesejr undervejs. I 2021 ser han frem til for første gang at vende tilbage til Tour of Norway, da han sammen med Riwal Cycling Team skal kæmpe om sejren. 

Jeg ser meget frem til Tour of Norway. Det er et af sæsonens store mål, men jeg har faktisk ikke kørt det siden, at jeg vandt det tilbage i 2015, så jeg glæder mig meget til det,” siger Jesper Hansen.

I 2015 vandt den klatrestærke dansker på et imponerende angreb over stigningen Gaustaråen, hvilket grundlagde hans sejr. Han håber på, at der i 2021-udgaven af Tour of Norway er lige så hårde stigninger, som han kan forsøge sig på.

“Hvis ruten bare er fornuftig hård, så vil jeg gerne forsøge at vinde det igen. Det bliver helt sikkert svært, men det er et af de løb, hvor jeg gerne vil toppe. Så jeg kommer til at være så godt kørende som overhovedet muligt, og så må vi se, om det rækker til, at jeg kan træde op på podiet igen,” siger Jesper Hansen. 

Tour of Norway køres fra d. 21. til den 24. Maj, hvor det udover Riwal Cycling Team også er hold som INEOS Grenadier, Jumbo-Visma, Trek-Segafredo og Decuninch-Quickstep, der deltager.

Facebook

#RIWALCYCLINGTEAM

 

 

 

Instagram

#RIWALCYCLINGTEAM