Riwal Cycling Team starter sæsonen i Grote prijs Jean - Pierre Monseré

Sæsonen bliver åbnet i det belgiske endagsløb Grote prijs Jean - Pierre Monseré søndag for Riwal Cycling Team. 

DSC01855

Riwal Cycling Team er klar til at tage hul på sæsonen 2021 i det belgiske endagsløb Grote prijs Jean - Pierre Monseré søndag. Og med flere World Tour og professionelle hold på startlisten, der allerede har kørt flere løb, så bliver det en ilddåb for rytterne på Riwal Cycling Team.

For sportslig ansvarlig Michael Skelde er det dog vigtigere at sæsonen kommer i gang, og at holdet får vist sig klar på landevejen igen.

“Det er en kæmpe forløsning at komme i gang. Det er godt at få troen på, at en ny sæson starter, og at vi får tingene til at lykkes med at køre et fornuftigt program i løbet af året. Det er et signal til omverdenen om, at vi eksisterer, skal tages seriøse og at vi stadig kæmper,” siger Michael Skelde, der dog forventer et svært løb.

“Vi kommer til at møde hold som Quick-Step, der har været i gang længe, og det er der selvfølgelig en forskel i. Vi håber på, at vi kan gøre noget, der viser sig på resultatlisten, men vi kommer ikke ind til løbet med de store forventninger. Vi skal bare ud og have det fedt over at køre cykelløb,” siger Michael Skelde.

Jesper Hansen kommer til at køre sit første løb for Riwal Cycling Team søndag, og selvom ruteprofilen ikke nødvendigvis passer til hans styrker, så glæder han sig til at få et nummer på ryggen.

“Det handler mest om at komme ud og nyde at køre løb. Løbet passer ikke lige mig så godt, men jeg vil selvfølgelig forsøge at gøre det så godt som muligt. Jeg glæder mig til at komme i gang og til at køre løb, så må vi se, hvordan formen er, og hvad det kan række til,” siger Jesper Hansen.

Grote prijs Jean - Pierre Monseré er 202,1 km og kan søndag følges live via GCN’s Race TV.


Riwal Cycling Team til Grote prijs Jean - Pierre Monseré:

Jesper Hansen
Rasmus Quaade
Jesper Schultz
Lucas Eriksson
Kim Magnusson
Adrie Lindeman
Nick van der Lijke

Foto: ItalicSport
Retouch: Anders Bach Pedersen

Facebook

#RIWALCYCLINGTEAM

 

 

 

Instagram

#RIWALCYCLINGTEAM