Riwal Cycling Team’s ryttere skal i aktion tre steder søndag, når der både afholdes hollandske mesterskaber, svenske mesterskaber og ikke mindst danske mesterskaber i linjeløb. Med fem danske ryttere til start er Riwal Cycling Team stærkest repræsenteret i Danmark, men med store kontinentalhold og hjemvendte World Tour-ryttere, så bliver det et meget udfordrende løb.

“Det bliver et svært cykelløb og meget uforudsigeligt i og med, at der kommer mange Word Tour-ryttere til start. Som et mindre hold skal vi søge muligheden for at køre med om en medalje ligesom det lykkedes Andreas Kron sidste år,” siger sportslig ansvarlig Michael Skelde, der blæser til offensiv kørsel.

“Vi står med fem ryttere til start, og det er en svær størrelse. Vi har ikke muligheden for at sætte os frem og føre, hvis vi ikke rammer det rigtige ryk. Vi skal køre løbet forfra og håbe på, at vi kan læse løbet, og at kræfterne slår til. Vi har fem chancer,” siger han.

Samtidigt køres der også løb i både Sverige og Holland. Og Riwal Cycling Team står og skal forsvare den svenske mesterskabstrøje i Sverige, mens at det bliver en hård kamp mod mange professionelle i Holland.

“I Sverige er det gået godt de sidste par år. Der er en god chance for, at vi kan ende med en svensk mester igen, da Lucas og Kim har gjort det rigtigt godt i år. I Holland bliver det lidt svært, og der håber vi nok på, at vi kan køre i top fem. Men det er lidt det samme som i Danmark. Vi skal ud og opsøge heldet, og både Nick og Elmar er rigtigt godt kørende,” siger Michael Skelde.

De danske mesterskaber i linjeløb fra Give kan følges direkte på TV2 søndag d. 20. Juni.

Riwal Cycling Team til:

Det danske mesterskab: 
Jesper Hansen 
Rasmus Quaade 
Morten Nørtoft 
Tobias Kongstad 
Jesper Schultz

Det svenske mesterskab: 
Kim Magnusson 
Lucas Eriksson

Det hollandske mesterskab: 
Adrie Lindeman 
Elmar Reinders 
Nick van der Lijke