Tour de Wallonie bliver første etapeløb for Riwal Cycling Team i 2021, og det bliver i et stærkt felt, at Riwal Cycling Team skal udfolde sig i på løbets fem etaper på tværs af Belgien. Hele 11 World Tour-mandskaber er til start, men selvom niveauet er højt, så tror sportslig ansvarlig Michael Skelde på, at Riwal Cycling Team kan være med fremme.

“Jeg tror på, at vi godt kan være med. Vi kan både være synlige, men også gøre det godt sammenlagt. Jeg har en god fornemmelse for, at Lucas, Nick og Jesper Hansen kan være med fremme. Hvad det så rækker til er svært at sige, men jeg er meget fortrøstningsfuld, og efter 1. etaper tror jeg, at vi er meget klogere på, hvor vi står i forhold til de andre hold,” siger Michael Skelde.

Riwal Cycling Team kommer ind til løbet med flere kort i spil, men hvor det samlede klassement er i fokus, og derfra at udnytte de muligheder, der opstår.

“Jeg har en idé om, at vi sagtens kan få minimum én rytter i top-20 – det er vores første målsætning. Og så har vi flere, der kan være synlige på etaperne, og i sådan et etapeløb kan et udbrud sagtens få lov at køre hjem, så vi kigger på flere muligheder. Men jeg bliver overrasket, hvis vi ikke kan gøre det godt,” siger Michael Skelde.

Tour de Wallonie bliver kørt fra tirsdag til lørdag over fem etaper, og som et 2.PRO-løb er det på samme niveau, som PostNord Danmark Rundt.

Riwal Cycling Team til Tour de Wallonie: 
Lucas Eriksson, Jesper Hansen, Rasmus Quaade, Nick van der Lijke, Elmar Reinders, Jesper Schultz og Tobias Kongstad