Der venter 201,8 kilometer i et kuperet terræn, når Riwal Cycling Team søndag er til start i det franske endagsløb Cholet - Pays de la Loire i det vestlige Frankrig. Udover flere små hårde stigninger kommer Riwal Cycling Team også til at dyste mod mange professionelle mandskaber og derudover de tre franske World Tour-hold Cofidis, Ag2r Citroen og Groupama FDJ.

Sportslig ansvarlig, Michael Skelde, forventer derfor også et svært løb, hvor der ikke bliver mange nemme kilometer.

“Der bliver virkelig gået til stålet, og det er meget tju-bang cykelløb. Det er ikke som andre store cykelløb, hvor der ofte kører et udbrud i starten og så kører de stille og roligt. Hjelmen bliver spændt, og så bliver der kørt. Der bliver sagt 3-2-1 og så kører de om kap indtil en gruppe af en hvis størrelse er kørt,” siger Michael Skelde.

Samtidigt får alle hold lov til at stille op med otte ryttere, hvilket man tidligere også gjorde i nogle endagsløb. Og med mange stærke ryttere til start, så håber Michael Skelde, at Riwal Cycling Team kan komme med ind i finalen.

Vi har en forventning om, at vi kan have en rolle i cykelløbet. Det kan godt være, at vi mangler lidt i finalen i og med, at de andre hold har kørt løb i flere måneder og det er kun vores 2. start. Men langt hen i løbet tror jeg, vi kan være med, og så er jeg spændt på at se, hvad der sker, når den sidste time skal køres, siger han.

Riwal Cycling Team kan følges Live i Cholet - Pays de la Loire på EuroSport og på GCN.

Riwal Cycling Team i Cholet - Pays de la Loire: 
Jesper Hansen, Rasmus Quaade, Elmar Reinders, Nick van der Lijke, Jesper Schultz, Kim Magnusson og Lucas Eriksson.