Riwal Cycling Team er fortsat i front af det franske etapeløb Circuit des Ardennes. Løbets 2. etape endte nemlig en massespurt, der ikke ændrede på klassementet.

Som førerhold kontrollerede Riwal Cycling Team fra start løbet. Hurtigt kom der et udbrud på fem ryttere afsted, hvor ingen umiddelbart var en trussel til Lucas Eriksson's førertrøje. Forspringet toppede på omkring 3 minutter, men lykkeridderne fik aldrig lov til at komme afgørende væk, og da der manglede 10 kilometer var alt samlet, og en massespurt ventede. 

Her kørte Elmar Reinders med, og den stærke hollænder har efterhånden fundet de hurtige spurtben frem, da han blev 5'er i spurten, der blev vundet af den kommende World Tour-rytter Arnaud de Lie.

Lucas Eriksson sluttede på en 16. plads, og han holder derved sit forspring i klassementet og beholder sin gule førertrøje. 

Lørdag venter løbets måske hårdeste etape, hvor der venter nogle hårde stigninger og mere end 3.000 højdemeter.

"I dag gik lige efter bogen. Det eneste, der var lidt træls, er, at Morten styrtede med fem kilometer til mål. Han har slået sig, men han cyklede selv i mål, og han er okay til at fortsætte. I morgen er langt den sværeste etape profilmæssigt, jeg frygter måske mere etapen søndag, men hvis der bare bliver kørt hårdt i morgen, så er det godt for os. Vi glæder os til en morgen," siger sportsdirektør Michael Skelde.