Nick van der Lijke og Elmar Reinders fortsætter på Riwal Cycling Team i 2021, hvor de også får følgeskab af deres landsmand Adrie Lindeman.

I 2021 kommer Nick van der Lijke og Elmar Reinders fortsat til at trække Riwal Cycling Team’s trikot over hovedet. Det samme gør deres landsmand Adrie Lindeman, der også er en del af holdet i den kommende sæson.

28-årige Elmar Reinders markerede sig flot i det franske etapeløb Tour Poitou-Charentes en Nouvelle Aquitaine i seneste sæson med en 7. plads, og han håber at kunne forsætte de gode takter i 2021, så holdet igen kan rykke et niveau op.

“Jeg håber, at vi kan få det bedste ud af holdet i år, så vi igen kan være et professionelt hold i 2022. Jeg vil forsøge at vinde nogle løb, og jeg ser virkelig frem til løbene i foråret, da de passer mig bedst, og så har jeg brugt meget tid på min enkeltstart, så det ser jeg frem til at vise,” siger Elmar Reinders.

Nick van der Lijke kører ligeledes sin 2. sæson på holdet, og den 29-årige hollænder håber på, at sæsoner udarter sig meget anderledes end 2020.

“Sportsligt, så det var det en meget svær og underlig sæson på mange måder sidste år. Så mit mål for i år er mest at have det sjovt og nyde at køre løb så aggressivt som muligt. Jeg sigter selvfølgelig altid efter at ramme mit bedste niveau, men i år vil jeg også gerne vinde nogle løb igen og være mere stabil,” siger Nick van der Lijke.

Ny på Riwal Cycling Team bliver Adrie Lindeman, der bringer en masser erfaring til holdet. Den 35-årige hollænder har en fortid på en række hollandske kontinentalhold, og særligt hans styrke i de fladere løb, skal hjælpe hans holdkammerater i 2021.

"Jeg håber virkelig, at jeg dele ud af min erfaring og være en værdifuld hjælp for mine holdkammerater. Jeg vil fortsætte på at arbejde hårdt på min enkeltstart, og jeg satser på at få nogle gode resultater der. Det vigtigste for mig i 2021 vil være at støtte mine holdkammerater, og så holdet kan få gode resultater," siger Adrie Lindeman.