Der ventede rytterne den afgørende etape søndag i Tour of Norway, hvor der var start og mål i Stavanger. Fra start var der masser af angreb, men det var først da syv ryttere fik revet sig løs, at feltet lod dem køre. De opnåede også et forspring på flere minutter, men det var en stakket frist.

Hen mod de afsluttende omgange og den mindre stigning Grisabakken blev de hentet, og mindre angreb kom fra feltet over den stejle bakke. Det lykkedes dog ikke nogen at få revet sig løs, så det hele endte i en spurt fra den decimerede frontgruppe, hvor både Lucas Eriksson, Kim Magnusson og Nick van der Lijke sad.

Matthew Walls fra Bora-Hansgrohe tog etapesejren, mens at Nick van der Lijke kørte sig ind på en 9. plads. Den samlede sejr gik til INEOS Grenadiers unge talent Ethan Hayter, mens at Riwal Cycling Team igen lå flot til i klassementet. Lucas Eriksson sluttede på en 8. plads, mens at Nick van der Lijke var få sekunder udenfor top 10 på en 13. plads.

For sportslig ansvarlig, Michael Skelde, var det også et resultat, som Riwal Cycling Team kan være stolte af.

"Jeg er godt tilfreds. Alt i alt så synes jeg, at vi har levet op til vores forventninger. Jeg håbede at både Nick og Lucas kunne være med sammenlagt, og det kunne de. Nick havde lige en off-dag 1. etape, men han har vist, at han stadig er blandt de bedste i de her løb. Om vi får en 8. eller en 4. plads afgøres på etapeplaceringer, så vi kan kun være tilfreds med at være i top 10 sammenlangt," siger Michael Skelde. 

Løbet låste sig selv meget på 1. etape, og derfor var det svært at gøre noget ved klassementet. 

"Vi lurede på om chancen kom, men de store hold har været for stærke. Den 1. etape var for afgørende, og der var Lucas stærk, men han missede, da de kørte. De andre afslutninger har ikke været hårde nok, og de store hold har været mest interesseret i at holde deres positioner istedet for at udfordre hianden. Men vi har været oppe mod nogle gode hold, og vi kan sagtens være med på det niveau," siger Michael Skelde.

Riwal Cycling Team blev også nummer 2 i holdkonkurrencen.

Allerede torsdag skal Riwal Cycling Team igen trække i cykeltøjet, når starten går i det belgiske endagsløb Druivenkoers - Overijsle.