Le Coq Sportif
Riwal Readynez teamer op med et tøjmærke, der har dybe rødder i cykelsporten 

Det afslappede teamtøj, båret af ryttere og staff på Riwal Readynez Cycling Team, er i år sponsoreret af det franske modebrand Le Coq Sportif

3 min. læsning

Riwal Readynez samarbejder med et tøjmærke, der har dybe rødder i cykelhistorien

Det afslappede teamtøj båret af ryttere og staff på Riwal Readynez Cycling Team er i år sponsoreret af det franske modebrand Le Coq Sportif igennem et partnerskab med det danske firma GETRO a/s, der arbejder som distributører af forskellige tøjmærker i Danmark.

”Vi håber at opnå noget eksponering for offentlighedens øjne igennem partnerskabet med Riwal Readynez Cycling Team, imens dette samarbejde også er født ud af en loyalitet overfor den historie, som Le Coq Sportif har i cykelsporten”, fortæller CEO og grundlægger af GETRO a/s, Palle Rasmussen.

Le Coq Sportif blev grundlagt i 1882 og i 1929 skabte de en trøje specifikt til cykelryttere. I 1951 trådte de ind på den største arene i sporten og blev den officielle leverandør af cykeltrøjer til Tour de France.

”Det er et mærke, der er født igennem fransk cykling og udover at levere trøjer til ASO, har de et partnerskab med det spanske tophold Movistar Team. Som distributør af Le Coq Sportif i Danmark, ønskede vi at følge deres strategier, so dette partnerskab med Riwal Readynez Cycling Team er meget spændende for os.”

I 2012 genindtog Le Coq Sportif deres sponsorat af Tour de France-trøjerne og har lige forlænget denne aftale med endnu fem år. Virksomheden har i år glæden af at producere jubilæumsudgaverne af de gule trøjer, da årets Tour de France markerer 100 år siden den første gule trøje blev båret i 1919.

”Folk der har en baggrund i cykling eller kender til cykelhistorie, kender Le Coq Sportif som et mærke, der altid har været der. I år producerer de en gul trøje til ASO, der har et nyt design for hver eneste etape, og som fortæller historien om de gamle dage. Vores interesse i cykling er et ønske om at være loyale overfor Le Coq Sportifs plads i den historie”, slutter CEO of grundlægger af GETRO a/s, Palle Rasmussen.

 

le coq sportif 1

Instagram

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM
Riwal Readynez Cycling Team