Den svenske mester, Kim Magnusson, og det unge talent Lucas Eriksson tørner også ud for Riwal Cycling Team i 2021 med forhåbningerne om at skabe store resultater frem mod næste sæson.

To af Sveriges stærkeste ryttere fortsætter på Riwal Cycling Team i 2021. Den dobbelte svenske mester Kim Magnusson og 24-årige Lucas Eriksson trækker også i trikoten i denne sæson, hvor de håber at hjælpe holdet i ambitionen på at blive et professionelt mandskab igen.

For den svenske mester Kim Magnusson bliver det hans 3. sæson på Riwal Cycling Team, og med den seneste afbrudte sæson frisk i erindringen ved de 28-årige rytter, at det gælder om at slå til, når chancen byder sig i 2021.

“Jeg vil være 100 % fokuseret på hvert eneste løb, som jeg kører, det gælder om at have et godt stabilt niveau hele vejen igennem året. Jeg har stadig ambitioner om at fortsætte med at udvikle mig, så jeg får mest muligt ud af mine styrker. Både så jeg selv opnår nogle resultater, men også for at hjælpe holdet så meget som muligt,” siger Kim Magnusson, der kommer til at køre i den svenske mesterskabstrøje.

Trøjen overtog han i 2020 fra sin 24-årige holdkammerat Lucas Eriksson, og den unge rytter har flere gange vist, at han kan bide skeer med nogle af de helt store ryttere i et kuperet terræn. Derfor håber han, at han i 2021 kan lægge endnu et niveau på, og at nogle flere sejre kommer inden for rækkevidde. 

Jeg håber virkelig, at jeg kan tage min første professionelle sejr i år og tage endnu et skridt op i min udvikling. Jeg håber, at både jeg og holdet kan vise os frem som et af de bedste hold i hvert eneste løb, og så selvfølgelig forsøge at vinde så mange løb som muligt. Jeg vil gerne blive professionel igen, og forhåbentlig bliver det med Riwal Cycling Team,” siger Lucas Eriksson.

Lucas Eriksson kommer ligeledes til at køre sin 3. sæson for Riwal Cycling Team.