Hård dag for Riwal Cycling Team i Antwerp Port Epic

Det blev et svært Antwerp Port Epic for Riwal Cycling Team, hvor stjernene viste tænder og, hvor uheldet ramte på brostenene og grusvejene.

De 183 kilometer i søndagens Antwerp Port Epic var fyldt med brosten og grusveje fra start til slut. Det blev dog en svær dag for Riwal Cycling Team, der var ramt af mange uheld på det svære underlag.

Riwal Cycling Team forsøgte sig fra starten af etapen, men det lykkedes ikke at komme med i dagens udbrud på første del af etapen. Det var dog også en stakket frist for lykkeridderne for i feltet tog Mathieu van der Poel og Alpecin Fenix kontrol og angreb løbet fra front. Med omkring 100 km igen fik de skabt en udvalgt frontgruppe, hvor den endelige vinder også sad.

Det lykkedes ikke Riwal Cycling Team at komme med i den forreste gruppe, og ej heller da en forfølgergruppe optog jagten. Et topresultat var derfor ude af sigte, men Morten Nørtoft og Jesper Schultz kæmpede videre over de 42 brostenspavéer og 22 gruspassager og kom i mål på en 52. og 65. plads.

Vinderen blev Mathieu van der Poel, der overspurtede etapevinder i Giro d'Italia Taco van der Horn, i en to-mandsspurt. 

Riwal Cycling Team er allerede klar på startstregen onsdag, når 1.PRO-løbet GP de Wallonie køres.

Facebook

#RIWALCYCLINGTEAM

 

 

 

Instagram

#RIWALCYCLINGTEAM