Hele tre gange er han kørt først over stregen som vinder af et UCI-løb i 2021, og i 2022 skal han igen gøre forsøget for Riwal Cycling Team, da Elmar Reinders har forlænget sin kontrakt med endnu et år. Han skal derved køre sin 3. sæson på Riwal Cycling Team, hvor han håber at gå en mere normal sæson i møde

“Forhåbentlig får vi en normal sæson næste år. Mange løb har været anderledes og byttet plads i de seneste to sæsoner, og mange af de løb, der har passet mig bedst, har været aflyst eller udskudt, hvilket har gjort dem markant anderledes. Så selvom jeg har haft en god sæson i år, så håber jeg på en endnu bedre i 2022,” siger Elmar Reinders, der ser frem til endnu en sæson på Riwal Cycling Team.

“Efter to sæsoner så kender jeg alle folkene omkring holdet og de kender mig. Jeg har det godt på holdet, og derfor er jeg også glad for at kunne fortsætte. I 2022 håber jeg bare at alle forårsklassikerne kommer tilbage også, da de passer mig bedst,” siger han.

For Riwal Cycling Team er det også meget vigtigt at have en rytter af Elmar Reinders kvalitet i truppen. Han bringer nemlig meget mere end en enorm motor til holdet.

“Elmar er blevet en del af holdets grundstamme, så han er sindssygt vigtig for holdet. Han sidder også med en masse erfaring, og han er i stand til at dirigere holdet i mål og tage de beslutninger på cyklen, der blandt andet hjalp Lucas til at vinde i Circuit des Ardennes,” siger ledende sportsdirektør på Riwal Cycling Team i 2022, Sebastian Andersen. 

Og så er Elmar Reinders også i stand til at vinde selv, hvilket han har vist flere gange i 2021.

“Som Elmar har kørt i år, så har han kvaliteterne til at køre efter resultater til sig selv, og det bliver der selvfølgelig plads til med det niveau, som han har, og han kan vinde løb på flad vej, hvilket han både viste i Skive, i Holland og i Bretagne i år,” siger Sebastian Andersen.

Riwal Cycling Team har til 2022-sæsonen offentliggjort Lucas Eriksson og Elmar Reinders.