To måneder med cykelløb blev det til for Christoffer Lisson i 2021, da en langvarig skade og to operationer holdt ham ude. Men den 25-årige rytter er tilbage! Og i 2022 trækker han igen i Riwal Cycling Team’s trikot, hvor han forventer at være tilbage på fuld styrke og klar til at jagte sejre.

“Målet er, at jeg skal køre med om sejrene i løbene, og de dage, hvor jeg ikke kan, der vil jeg gøre en forskel for mine holdkammerater. Jeg har lagt en god plan for vinteren, og hvordan jeg skal bygge min sæson op,” siger Chrisoffer Lisson, der for alvor fik blod på tanden, da han endelig kunne putte løbsnumre på først i september.

“Det gik over forventning, og det lover godt for næste år. Jeg var ikke blot en statist i løbene, men jeg kunne gøre en forskel. Da vi sluttede sæsonen i Ronde van Drenthe, som er et ret stort løb, og der kunne jeg være med og gøre en forskel - selvom jeg ikke havde min bedste dag,” sige den 25-årige rytter, som i 2022 vil gengælde den støtte, han fik fra holdet i år.

“Jeg er overbevist om, at hvis man skal køre på et dansk hold, så er Riwal Cycling Team, det bedste sted at være. Både i forhold til løbsprogrammet og til min udvikling. Og efter operationerne i år var det fedt, at holdet bakkede op og støttede mig hele vejen igennem. Det vil jeg gengælde ved at betale tilbage med nogle gode resultater næste år,” siger Christoffer Lisson.

Ledende sportsdirektør på Riwal Cycling Team i 2022 er også imponeret over Christoffer Lisson fremskridt i sidste del af sæsonen, og han tror på den unge rytters kvaliteter.

“Christoffer skal ud og køre et international program i 2022 og finde sit tidligere niveau igen. Jeg er ikke i tvivl om, at han bliver rigtigt god for os,” siger Sebastian Andersen.

“Han er allerede kommet rigtigt flot tilbage fra sin skade, og hans motivation for næste år stråler ud af ham. Han glæder sig til at køre cykelløb og præstere igen. Jeg forventer, han som minimum kan finde det niveau, som han har vist før. Han har kørt i top-10 i PostNord Danmark Rundt, og jeg tror sagtens han kan komme derop igen,” siger han.

Udover Christoffer Lisson består Riwal Cycling Team i 2022 også af Morten Nørtoft, Alexander Salby, Mathias Bregnhøj, Lucas Eriksson, Jacob Eriksson, Loïc Bettendorff og Elmar Reinders.