Videomøderne er kommet for at blive på Riwal Cycling Team. Da Corona-pandemien stædigt har sit greb om verden, har det endnu været umuligt for Riwal Cycling Team at mødes i 2021, og derfor har holdet som mange andre virksomheder og mennesker tyet til at mødes online.

Men selv når pandemien på sigt er ovre, så kommer Riwal Cyclling Team fortsat til at mødes ofte via et webcam. Det giver nemlig ryttere og staff mulighed for at samles og skabe et fællesskab, der ofte er svært i løbet af en sæson, hvor man kun kortvarigt ses til løb rundt om i Europa.

Ligesom så mange andre har vi været nødt til at tænke anderledes i den her tid, men vi har også indset, at det at mødes online jævnligt skaber noget fællesskab på holdet, som vi ellers kun har kunne skabe ude til løb og på træningslejre. Og samtidigt har vi set, at det kan udvikles, så vi kan udnytte det endnu bedre,” siger direktør Riwal Cycling Team, Mogens Tveskov.

For udover de generelle opdateringer i møderne, der afholdes hver 14. dag, så er Riwal Cycling Team begyndt at have oplæg med. Oplæg, der skal være med til at give rytterne mere viden om watt, udstyr eller sig selv. 

Normalt kan vi kun introducere rytterne til nye værktøjer, når vi er samlet først på året. Vi så derfor en mulighed i, at vi løbende kan give dem nye redskaber, der kan hjælpe dem med at blive bedre cykelryttere. Cykling har utroligt mange aspekter både mentalt, i kosten og i udstyret, og jo mere du ved, des bedre tror vi, at du er i stand til at præstere på cyklen. Nu kan vi hele tiden give ny viden, løfte deres forståelse for sig selv og på sigt øge deres niveau,” siger Mogens Tveskov.

Photo: italicSPORT
Retouch: Anders Bach Petersen