Rytterne på Riwal Cycling Team kører med Stages Cycling cykelcomputer Dash, der fungerer godt sammen med wattmåleren fra Stages Cycling, som holdet også bruger.

Stages Dash M50, som Riwal Cycling Team bruger, har en Everbrite™ skærm, der både leverer farver, et lavt strømforbrug og høj synlighed i både mørke og lyse omgivelser, så det er nemt og hurtigt at se ens data midt i kampens hede.

Samtidigt er skærmen meget brugervenlig og kan sættes op ved at forbinde mobiltelefonen, vores ryttere behøver kun kigge på de tal, som de synes er nødvendige for dem, når de træner eller kører løb. Dash kan også via Stages Live Data Graphing tracke og sammenligne power, fart, kadence, puls, og højdemeter i realtid, mens man kører.

Dash indeholder også specifikke kort for cykelryttere, der gennem farvekodede ruter viser om det er veje, der er gode at cykle på. Derved kan man undgå store veje uden cykelsti eller meget lidt ekstra asfalt at køre på.

Man kan læse meget mere om Stages Dash M50 eller andre cykelcomputere på Stages hjemmeside her: https://stagescycling.com/eneu/