Efter en succesfuld sæson er Riwal Cycling Team glade for at fortsætte samarbejdet med Scope Cycling, der udvikler og producerer hjul i absolut topklasse. 

"I cykling er det detaljerne, der gør forskellen, og derfor er vores fortsatte samarbejde med Scope også meget vigtigt. For rytterne ved, at Scope har brugt utallige timer på at optimere deres hjuls aerodynamik, stivhed, vægt og holdbarhed, og det giver et ekstra boost både mentalt og i benene, når der kæmpes om sejren i finalen af et cykelløb. Derfor er vi også virkelig glade for på 4. år at køre på hjul fra Scope," siger CEO på Riwal Cycling Team Mogens Tveskov.

Riwal Cycling Team præsterede mange top 15-placeringer i flere svære løbet igennem 2021-sæsonen, hvor det også blev til sejre i PWC Zuidenveld Tour, Rent Liv Løbet Skive, Kreiz Breizh Elites og Circuit des Ardennes.

Den bedste aerodynamik, stivhed og stor holdbarbed. Disse egenskaber er vigtige for professionelle cykelhold, når de vælger hjul. Og de egenskaber har Scope Cycling i deres Race Wheels.

“Da vi startede med at arbejde med Riwal Readynez Cycling Team i 2019 kunne vi ikke have ønsket en bedre partner. Holdet præsterer som et af de bedste kontinentalhold i Europa, og vi får løbende feedback på vores hjul. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab," siger Nieck Busser, Co-founder af Scope Cycling.