Riwal Cycling Team og IVECO samarbejder for 2021

IVECO støtter i 2021 op om dansk cykelsport, da de samarbejder med Riwal Cycling Team for resten af sæsonen.

Riwal Cycling Team og IVECO indgår et samarbejde for resten af 2021, hvor IVECO kommer til at støtte holdet med store køretøjer, der hjælper holdet med at levere et professionelt setup, når der konkurreres i Danmark og i Europa.

“Vi er utroligt glade for at kunne arbejde sammen med og støtte dansk cykling og Danmarks cykelhold, Riwal Cycling Team. Vi ser et utrolig stort udviklingspotentiale i dette hold og glæder os meget til at følge dem i den indeværende sæson,” udtaler Country Sales Manager for IVECOs varebiler i Danmark, Lars Kragh, og fortsætter:

”Vi mærker samtidig en stor opbakning blandt vores forhandlerled og flere af disse var at finde til PostNord Danmark Rundt, som Riwal Cycling kørte.”

Gennem samarbejdet med IVECO får Riwal Cycling Team endnu en engageret partner på holdet samtidigt med, at IVECO’s store køretøjer støtter holdets aktiviteter, når der kører cykelløb.

“At få IVECO med på holdet er virkeligt stort for os. De bringer både engagement og værdi til vores netværk samtidigt med, at vi med deres køretøjer bygger endnu mere på vores fundament for fremtiden. At skabe et professionelt dansk cykelhold kræver gode partnere og med IVECO i ryggen har vi endnu en byggesten på plads, når det gælder om at levere et professionelt setup omkring rytterne,” siger kommerciel chef på Riwal Cycling Team, Steffen Kromann.

IVECO:

IVECO er et selskab i CNH Industrial N.V. koncernen, der udvikler, fremstiller og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer og entreprenørkøretøjer. Det store produktudbud omfatter Daily, der går fra 3,5 til 7,2 tons totalvægt, Eurocargo fra 6 til 22 tons og det tunge segment over 16 tons med IVECO WAY-serien med landevejsmodellen IVECO S-WAY, offroad-modellen T-WAY samt IVECO X-WAY til lettere terrænkørsel.

Riwal Cycling Team:

Riwal Cycling Team er Danmarks cykelhold. I 2021 kører holdet i kontinentalrækken med en ambition om at skabe et solidt fundament for et professionelt dansk mandskab for fremtiden, der er bygget på danske værdier som bæredygtighed, innovation og udvikling.

Riwal Readynez Cycling Team