Med en ambition om at være med til at skabe et dansk professionelt cykelhold træder Carsten Steffensen ind i ejerkredsen, der står bag Riwal Cycling Team. Han har i flere år været en del af holdets businessnetværk PACE, og han har nu valgt at engagere sig endnu mere for at støtte holdets rejse mod at blive et professionelt cykelhold.

“Jeg har igennem flere år været imponeret af det arbejde, der blev lagt i cykelholdet og businessnetværket Pace. Netværket giver vores kunder nogle unikke oplevelser og skaber både sociale og forretningsmæssige relationer, der er en fordel for alleog dertil kommer det sundhedsmæssige, når vi motionerer sammen,” siger Carsten Steffensen.

Carsten Steffensen er ejer af DKT Auto A/S, der specialopbygger varevogne til private flådeejere og kommunale institutioner. Han glæder sig til at være med til at udvikle Riwal Cycling Team og dansk cykling mod fremtiden.

De oplevelser og muligheder businessnetværket giver, kan vores kunder ikke få andre steder. At gøre Riwal Cycling Team til et professionelt dansk cykelhold vil åbne op for endnu flere muligheder, og jeg håber mit engagement kan give hele organisationen endnu et løft,” siger han.

“Vi har i flere år nydt stor støtte fra Carsten gennem vores erhvervsnetværk, så vi er utroligt glade for, at han vælger at træde endnu mere ind i vores projekt om at skabe et dansk professionelt cykelhold,” siger medejer Mogens Tveskov på vegne af ejerkredsen.