Til: 4 serveringer (Glutenfri, vegetarisk) 

250 g kogt ris
2 store æg

1 stor banan (gerne brun)
 
50 g kokosmel
¼ tsk. kanel

1 knivspids salt

1 spiseske olivenolie

200 g græsk yoghurt naturel

1 vaniljestang(eller en tsk. vanilje sukker)

2 lime

Honning- til servering

Ristet kokosmel - til servering

Blandet frisk frugt - til servering
 
 

  • I en stor skål bland ris, æg, most banan, kokosmel, kanel og salt.
  • Rør indtil ordentligt blandet.
  • På medium varme i en stor non-stick pande varm olie.
  • Lav 3 små portioner af pandekagedejen og steg 4 minutter på hver side, indtil de er gyldne.
  • Læg pandekagerne på en pande og dæk med folie for at holde dem varme.
  • Gentag indtil at du har brugt al dejen.
  • I en lille skål bland yoghurt og vaniljekerner. Rør indtil ordentlig blandt og krydr med fint revet lime skræl, limejuice og honning. 

Server kokos-ris pandekagerne med yoghurt og frisk frugt toppet med kokosmel.

Enjoy!