Stages wattmålere er præcisionsinstrumenter, der er samlet i hånden i Boulder Colorado, USA for at sikre den samme høje kvalitet i hvert eneste produkt. Og teknologien sikrer sejre. Med sejre i Tour de France i de seneste tre år samt i Giro d’Italia, Vuelta a Espana og utallige andre løb i alle discipliner på cyklen, så er ingen wattmåler så gennemtestet – og pålidelig – som Stages

Riwal Cycling Team kører rytterne med wattmålere - eller power meters – fra amerikanske Stages. Rytterne bruger modellen Stages LR, der står for Left Right, betydende, at der sidder en wattmåler i hver pedalarm. Derved får rytterne information om, højre/venstre balance, Pedaling Smoothness, Torque Efficiency og meget mere, der hjælper dem i deres træning mod at forbedre sig. 

Med wattmålere i begge pedalarme kan Stages samtidig garantere en nøjagtighed på +/- 1% i deres date, så rytterne kan stole på, hvad de ser på skærmen, når træningen bliver analyseret. Samtidigt er Stages gennemtestet så det både kan modstå fugt, vand og de temperatursvingninger, som kan opstå under træning og i løb - og så er det holdbart, da det er lavet af det samme materiale, som bruges til skudsikkert glas. 

Med Stages Powermeters kan Riwal Cycling Team’s ryttere vide sig sikre på, at den data de producerer kan hjælpe dem til at blive endnu bedre i fremtiden.