Riwal Cycling Team fortsætter i 2022 partnerskabet med Kansas og Fristads, der både beholder sin plads på trøjen, og de ser frem til at skabe endnu flere oplevelser for partnere og deres kunder i den kommende sæson sammen med Riwal Cycling Team.

”Der er hjerte, men også meget hjerne i partnerskabet. Vi kan se, at der bliver arbejdet særligt seriøst i netværket, og det danner nogle gode rammer for, at vi kan udvikle vores eget forretningsnetværk. Riwal Cycling Team er seriøst og professionelt drevet, og der er nogle gode kræfter bagved, og det vil vi gerne støtte op om,” siger sales director ved Kansas A/S i Danmark, Kim Hansen, der også vægter højt at cykling i sin natur er en bæredygtig sport.

”Cykling og cykelsporten er en bæredygtig sport, som er i god tråd med vores strategiske fokus både på produkt- og forretningsniveau. Derfor går partnerskabet med Riwal Cycling Team op i en højere enhed, da vi begge har visioner og fokus på en grønnere fremtid,” siger Kim Hansen.

For direktør på Riwal Cycling Team, Mogens Tveskov, så bringer forlængelsen med Kansas og Fristads stor glæde, da der er mange muligheder i partnerskabet at udvikle på.  

”Kansas og Fristads fokus på bæredygtighed går godt i spænd med vores værdier som cykelhold, hvor vi dyrker vores sport i den friske luft ude i naturen. Og samtidigt er de en meget aktiv partner i vores cykelnetværk og til events, hvor vi sammen kan skabe spændende muligheder for hinanden i 2022, så jeg glæder mig meget til endnu et år med Kansas og Fristads på holdet,” siger Mogens Tveskov.

Kansas og Fristads:

Kansas A/S repræsenterer sortiment fra to stærke brands i branchen inden for arbejdstøj i Danmark: Kansas Workwear og Fristads Workwear. Vores strategi bygger på en passion for at give hårdtarbejdende fagfolk det arbejdstøj, de har brug for. Vi mener, at en forståelse for vores kunders arbejdsforhold er afgørende for, at vi kan bidrage til deres effektivitet, sikkerhed og velvære ved at levere den bedste beklædning til netop deres arbejde.

We make premium workwear for professional users.