ABUS Nordic sørger i 2022 og fremover også for, at Riwal Cycling Team er godt beskyttet både på cyklen, og når der ikke er nogen øjne, der hviler på de dyre cykler. ABUS Nordic har nemlig forlænget sit partnerskab med Danmarks bedste cykelhold, så rytterne fortsat kører med ABUS’ Airbreaker- og Gamechanger-hjelme, og samtidigt beskytter ABUS’ udvalg af låse også Cycling Team’s materiel.

”Vi er meget glade for og taknemmelige over, at Riwal Cycling Team har valgt at forlænge og fortsætte samarbejdet med ABUS. Som Danmarks ubetinget bedste cykelhold med store ambitioner for fremtiden er Riwal Cycling Team den perfekte partner for os”, udtaler adm. dir. for ABUS Nordic A/S Anders Holgaard.

”Vi har et fantastisk samarbejde med dette professionelle og visionære cykelhold, og der er ingen tvivl om, at begge parter vil supplere hinanden endnu mere i de kommende år”, fortsætter han.

På Riwal Cycling Team er man også meget glade for at fortsætte samarbejdet med ABUS Nordic i de kommende år.

”Jeg ved, at rytterne er meget glade for at køre med både ABUS’ hjelme, men vigtigst af alt, så giver hjelmene vores ryttere optimal beskyttelse, når uheldet er ude i både træning og løb. Og så er jeg begejstret for, at vi kan fortsætte med at bygge videre på det partnerskab, som vi har udviklet med ABUS Nordic i år. Vi går nogle spændende år i møde sammen,” siger ledende sportsdirektør på Riwal Cycling Team, Sebastian Andersen.

ABUS Nordic:

ABUS (August Bremicker und Söhne) er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet!
Siden er virksomheden vokset kraftigt og består nu af tre divisioner, der dækker over alt fra cykelhjelme, låsecylindre til videoovervågning:

Sikring i Fart er produkter inden for især to-hjulsbranchen (cykler, motorcykler og scootere)

Mekanisk Sikring er produkter til sikring af dit hjem (låsecylindre, hængelåse, sikring af vinduer)

Elektronisk Sikring er videoovervågning, alarmsystemer og alt tænkeligt tilbehør hertil.