Sportsdirektør Sebastian Andersen forud for PostNord Danmark Rundt: Jeg forventer, vi er med i kampen om sejren

Det er blevet tid til et af sæsonens højdepunkter, når Riwal Cycling Team tirsdag stiller til start ved dette års udgave af Post Nord Danmark Rundt.

Det er blevet tid til et af sæsonens højdepunkter, når Riwal Cycling Team tirsdag stiller til start ved dette års udgave af Post Nord Danmark Rundt.

767,3 kilometer fordelt på fem etaper venter Riwal Cycling Team, når holdet tirsdag starter den 32. udgave af Danmarks største cykelløb, PostNord Danmark Rundt.

Det er et stjernespækket felt, der stiller til start i år, men Riwal Cycling Team er klar til at tage kampen op mod nogen af verdens bedste cykelryttere.

”Jeg ser meget frem til et historisk hårdt PostNord Danmark Rundt. Vi har kørt som en drøm hele året, og jeg glæder mig til at kunne vise danskerne vores måde at køre cykelløb på,” fortæller sportsdirektør Sebastian Andersen.

Teamet er netop hjemvendt fra to succesfulde etapeløb i Frankrig, hvor det blandt andet blev til en samlet sejr til Lucas Eriksson i Kreiz Breizh Elites. En succes, som sportsdirektør Sebastian Andersen håber på at kunne gentage i PostNord Danmark Rundt.

”Lige nu er vi et af verdens bedste kontinentalhold, så jeg forventer, at vi er med i kampen om sejren – både på etaperne, men også i det samlede klassement,” siger sportsdirektøren.

Riwal Cyling Team stiller til start med Mathias Bregnhøj, Lucas Eriksson, Jacob Eriksson, Martijn Budding, Elmar Reinders, Alexander Salby og Morten Nørtoft.

Du kan følge Hele Danmarks Cykelhold i aktion i PostNord Danmark Rundt hver dag på DR 1.