Riwal Cycling Team er klar til at angribe i sæsonens første løb i Norge

Hele Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team, er klar til at angribe i sæsonens første to løb i Norge, Sundvolden GP og Ringerike GP.

Hele Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team, er klar til at angribe i sæsonens første to løb i Norge, Sundvolden GP og Ringerike GP.

De var aflyst i 2020. De var aflyst i 2021. Men i år, kan Riwal Cycling Team igen stille klar ved målstregen til de to norske endagsløb lørdag d. 7. maj og søndag d. 8. maj. Da Riwal Cycling Team i 2019 stillede op, endte resultatet ud i en 2. plads til holdet i Sundvolden GP og en 3. plads til Ringerike GP. Og der vil kæmpes om en sejr i år.

Lørdag kl. 13:00 er der afgang fra Sundvolden. Ruten, der er på 167 kilometer, står på kuperet terræn, med tre større stigninger, og her er de sidste 4.5 kilometer med en stigningsprocent på 7.5%.

Søndag til Ringerike GP er der afgang kl. 11:30 og strækker sig hen over 165 kilometer. Ruten består af 4 ruter, hvor den sidste rute køres af 3 omgange.

Det er med stærke ryttere som Emil Mielke Vinjebo og Mathias Bregnhøj, at Riwal Cycling Team står klar. Og skulle der komme en sprint, er Alexander Salby også klar til at accelerere.

Riwal Cycling Team til Sundvolden GP og Ringerike GP:

Emil Mielke Vinjebo, Mathias Bregnhøj, Alexander Salby, Morten Nørtoft, Kasper Søgaard, Christoffer Lisson & Jacob Eriksson