Kasper Søgaard viste sig flot frem på 1. etape af Tour de Luxembourg

Kasper Søgaard leverede en flot indsats på 1. etape af Tour de Luxembourg, da han ramte dagens udbrud, der prægede store dele af etapen.

Kasper Søgaard leverede en flot indsats på 1. etape af Tour de Luxembourg, da han ramte dagens udbrud, der prægede store dele af etapen.

Riwal Cycling Team var særdeles synlige på 1. etape af Tour de Luxembourg, da yngste mand i truppen, Kasper Søgaard, ramte dagens udbrud.

Sammen med fire andre kom han afsted tidligt på etapen, der bød på flere mindre stigninger undervejs. Og Kasper Søgaard og hans udbrudskammerater lagde godt fra land, da de fik et forspring på omtrent seks minutter før, at feltet reagerede.

Kasper Søgaard viste undervejs, at han var godt kørende, da han vandt den indlagte bjergspurt på dagens sværeste stigning, og han var med til at holde kæden stram ude foran, så det først var i finalen, at feltet igen hentede de fem i front.

Med 10 km igen var det derfor feltet i front med World Tour-holdene ved roret. Riwal Cycling Team sad stadig med både Mathias Bregnhøj, Jacob Eriksson og Lucas Eriksson i gruppen, og de tre ryttere arbejdede godt sammen i finalen.

Det blev dog den franske Groupama-FDJ-rytter Valentin Madouas, der rev sig løs på de sidste kilometre og vandt med få sekunder til forfølgergruppen hvor både Mathias Bregnhøj, Jacob Eriksson og Lucas Eriksson sad.

Riwal Cycling Team er derved stadig godt med klassementet med tre ryttere før 2. etape onsdag.