hele Danmarks cykelhold

- og Vi er Danmarks bedste cykelhold

Vi er dét danske cykelhold, som danskerne hepper på, når de store cykelløb køres i Danmark og Europa. Riwal Cycling Team angriber, vi er i offensiven og vi bruger hver en muskelfiber i fronten af løbet på at jagte sejren – hver eneste gang.

Siden 2009 har vi været angrebet på de danske og europæiske landeveje, og vi vil fortsat kæmpe for at placere et dansk cykelhold først i feltet og øverst på resultatlisten i de store cykelløb.

I 2022 består Riwal Cycling Team af 7 danskere, 2 hollændere, 2 svenskere og 1 luxembourger.

Skal du være en del af Riwal Cycling Team på landevejen? Så kan du købe dit eget sæt cykeltøj her.

Vores historie

I sin 2. sæson som PRO Team har Riwal Readynez Cycling Team forstærket holdet yderligere. Engelske James Shaw kommer til holdet sammen med hollandske profiler som Nick van der Lijke, Elmar Reinders og Arvid de Klein. Også de stærke nordmænd August Jensen og Sondre Holst Enger bliver en del af Danmarks største cykelhold. Det udarter sig blandt andet i et Wild Card til den store hollandske klassiker Amstel Gold Race, og holdet går et spændende år i møde.

Men. 

Det bliver i stedet en svær sæson for både Riwal Readynez Cycling Team, cykelsporten og hele verden. COVID-19 pandemien tager for alvor tager fat i 2020, hvilket har store konsekvenserne for cykelsporten, da der er flere måneder uden cykelløb. Halvvejs i sæsonen, skifter Riwal Readynez Cycling Team navn til Riwal Securitas Cycling Team, og da sæsonen genstarter bliver det under det navn, at holdet kører videre.

Trods udfordringerne med COVID-19 og aflyste løb kører rytterne solidt i efteråret og særligt Andreas Kron viser sit potentiale, da han vinder 5. etape og ungdomstrøjen i Tour de Luxembourg. Samtidigt får holdet debut på World Tour’en i Classic Brugge-De Panne i sit sidste løb i sæsonen.

Pandemien har dog været hård ved Danmarks største cykelhold, der ikke kan bevare sin PRO Team-status. Holdet er lukningstruet, men over efteråret bliver der arbejdet hårdt for overlevelse, og det lykkedes for Hele Danmarks Cykelhold at køre videre i 2021.