hele Danmarks cykelhold

- og Vi er Danmarks bedste cykelhold

Vi er dét danske cykelhold, som danskerne hepper på, når de store cykelløb køres i Danmark og Europa. Riwal Cycling Team angriber, vi er i offensiven og vi bruger hver en muskelfiber i fronten af løbet på at jagte sejren – hver eneste gang.

Siden 2009 har vi været angrebet på de danske og europæiske landeveje, og vi vil fortsat kæmpe for at placere et dansk cykelhold først i feltet og øverst på resultatlisten i de store cykelløb.

I 2022 består Riwal Cycling Team af 7 danskere, 2 hollændere, 2 svenskere og 1 luxembourger.

Skal du være en del af Riwal Cycling Team på landevejen? Så kan du købe dit eget sæt cykeltøj her.

Vores historie

Holdet skifter navn til Riwal Readynez Cycling Team og fra 1. januar har Danmark igen et professionelt cykelhold, da holdet er rykket et niveau op til at være et PRO Team. Der er flere stærke ryttere på holdet i 2019, hvor Andreas Kron, Mathias Norsgaard og Andreas Stokbro har fået tilgang af profiler som Alexander Kamp og Emil Mielke Vinjebo samt en tidligere rytter i Rasmus Quaade. Samtidigt er den talentfulde svensker Lucas Eriksson også på holdet, og nordmændene Krister Hagen og Sinde Lunke forstærker også holdet.

Løbsprogrammet har også taget et skridt op og byder på mange UCI-løb med et højt niveau. Holdet kører dog 9 UCI-sejre hjem og leverer mange topplaceringer udover. Alexander Kamp vinder etapeløbet Circuit des Ardennes samlet og tager også holdets hidtil største sejr med sin etapesejr i Tour de Yorkshire. Rasmus Quaade leverer igen en imponerende sæson, hvor han sikrer holdet en podieplacering i PostNord Danmark Rundt. Unge Lucas Eriksson sikrer holdet sin første mesterskabstrøje i linjeløb, da han vinder det svenske mesterskab.

Generelt kører holdet en flot sæson, hvor man konsoliderer sig som Danmarks bedste cykelhold. Man bliver desuden medlem af MPCC, Mouvement Pour un Cyclisme Crédible, en bevægelse skabt til at sætte fokus på og være med til at skabe en ren cykelsport.