hele Danmarks cykelhold

- og Vi er Danmarks bedste cykelhold

Vi er dét danske cykelhold, som danskerne hepper på, når de store cykelløb køres i Danmark og Europa. Riwal Cycling Team angriber, vi er i offensiven og vi bruger hver en muskelfiber i fronten af løbet på at jagte sejren – hver eneste gang.

Siden 2009 har vi været angrebet på de danske og europæiske landeveje, og vi vil fortsat kæmpe for at placere et dansk cykelhold først i feltet og øverst på resultatlisten i de store cykelløb.

I 2022 består Riwal Cycling Team af 7 danskere, 2 hollændere, 2 svenskere og 1 luxembourger.

Skal du være en del af Riwal Cycling Team på landevejen? Så kan du købe dit eget sæt cykeltøj her.

Vores historie

Med CeramicSpeed som navnesponsor også, bliver holdet til Riwal CeramicSpeed Cycling Team. Flere af profilerne fra 2017 som Jonas Gregaard, Andreas Kron og Andreas Stokbro fortsætter på holdets, mens der også bliver tilføjet nye og tidligere ryttere til holdet i form af unge Mathias Norsgaard, Sebastian Lander og Martin Mortensen. Holdet henter 20 sejre i 2018 og derudover tager Mathias Norsgaard sejren i U23 DM i enkeltstart og Andreas Stokbro og Andreas Kron henter også UCI-sejre. Derudover henter holdet også en flot 1-2’er i GP Herning og lever generelt endnu en stærk sæson.

 

I holdets bagland er der blevet arbejdet hårdt for, at holdet skal tage endnu et skridt op, og i efteråret annonceres det, at der er blevet søgt om at blive et PRO Team i 2019.