hele Danmarks cykelhold

- og Vi er Danmarks bedste cykelhold

Vi er dét danske cykelhold, som danskerne hepper på, når de store cykelløb køres i Danmark og Europa. Riwal Cycling Team angriber, vi er i offensiven og vi bruger hver en muskelfiber i fronten af løbet på at jagte sejren – hver eneste gang.

Siden 2009 har vi været angrebet på de danske og europæiske landeveje, og vi vil fortsat kæmpe for at placere et dansk cykelhold først i feltet og øverst på resultatlisten i de store cykelløb.

I 2022 består Riwal Cycling Team af 7 danskere, 2 hollændere, 2 svenskere og 1 luxembourger.

Skal du være en del af Riwal Cycling Team på landevejen? Så kan du købe dit eget sæt cykeltøj her.

Vores historie

For Riwal Platform Cycling Team er 2017 sæsonen den hidtil bedste sæson. Den tidligere World Tour-rytter Chris Anker Sørensen skriver en to-årig kontrakt med holdet, og sammen med unge profiler som Andreas Kron og Nicolai Brøchner er det et slagkraftigt mandskab. Nicolai Brøchner sikrer endnu en sejr i Scandinavian Race samt i Ronde van Overijssel og GP Himmerland Rundt, før han vinder bakketrøjen i PostNord Danmark Rundt. En anden tidligere World Tour-rytter Troels Vinther kører også en flot sæson med flere topplaceringer i Europa, hvor Jonas Gregaard tager sejren på 4. etape og den samlede sejr i det franske etapeløb Kreiz Breizh Elites – holdets første UCI-etapeløbssejr. CeramicSpeed er allerede en del af holdet, men ved udgangen af sæsonen træder de op som navnesponsor, og holdet får nyt navn til 2018.