hele Danmarks cykelhold

- og Vi er Danmarks bedste cykelhold

Vi er dét danske cykelhold, som danskerne hepper på, når de store cykelløb køres i Danmark og Europa. Riwal Cycling Team angriber, vi er i offensiven og vi bruger hver en muskelfiber i fronten af løbet på at jagte sejren – hver eneste gang.

Siden 2009 har vi været angrebet på de danske og europæiske landeveje, og vi vil fortsat kæmpe for at placere et dansk cykelhold først i feltet og øverst på resultatlisten i de store cykelløb.

I 2022 består Riwal Cycling Team af 7 danskere, 2 hollændere, 2 svenskere og 1 luxembourger.

Skal du være en del af Riwal Cycling Team på landevejen? Så kan du købe dit eget sæt cykeltøj her.

Vores historie

Riwal Danmark træder til som ene navnesponsor i starten af året, men senere kommer Platform.as også ind som navnesponsor. Holdet har fået yderligere forstærkning fra World Tour’en, da både Jonas Aaen og Alex Rasmussen bliver en del af holdet. Begge ryttere kvitterer også med UCI-sejre i løbet af året, hvor unge Emil Bækhøj også kører stærkt og sikrer sig U23 DM-titlen i linjeløb. Nationalt viser holdets sig også flot frem ved at tage sejren i både Fyen Rundt og i det prestigefyldte GP Herning, hvor Morten Øllegaard vinder holdets første sejr i ‘En forårsdag på Heden’.