hele Danmarks cykelhold

- og Vi er Danmarks bedste cykelhold

Vi er dét danske cykelhold, som danskerne hepper på, når de store cykelløb køres i Danmark og Europa. Riwal Cycling Team angriber, vi er i offensiven og vi bruger hver en muskelfiber i fronten af løbet på at jagte sejren – hver eneste gang.

Siden 2009 har vi været angrebet på de danske og europæiske landeveje, og vi vil fortsat kæmpe for at placere et dansk cykelhold først i feltet og øverst på resultatlisten i de store cykelløb.

I 2022 består Riwal Cycling Team af 7 danskere, 2 hollændere, 2 svenskere og 1 luxembourger.

Skal du være en del af Riwal Cycling Team på landevejen? Så kan du købe dit eget sæt cykeltøj her.

Vores historie

Holdet består i 2011 af 14 ryttere og i særdeleshed fire stærke ryttere fra det danske banelandshold. DM i enkeltstart bliver et af årets højdepunkter, da Rasmus Quaade i en hård kamp mod Jakob Fuglsang vinder med 1 sekund. Han vinder ligeledes U23 DM i enkeltstart, mens at hans holdkammerat Lasse Norman Hansen vinder U23 linjeløbet. Rasmus Guldhammer er også kommet til Team Concordia Forsikring – Himmerland, og den unge rytter viser blandt andet sit potentiale ved at tage sejren på 3. etape af det belgiske etapeløb Triptypes Monts et Châteaux. I 2011 starter Riwal Danmark også samarbejdet med Team Concordia Forsikring – Himmerland og bliver en sponsor på holdet og fremover fremgår Riwal-logoet også på holdtrøjerne. Holdet leverer internationalt også en af sine bedste sæsoner i de første år, hvor man rangerer som nummer 64 på Europa Touren.