hele Danmarks cykelhold

- og Vi er Danmarks bedste cykelhold

Vi er dét danske cykelhold, som danskerne hepper på, når de store cykelløb køres i Danmark og Europa. Riwal Cycling Team angriber, vi er i offensiven og vi bruger hver en muskelfiber i fronten af løbet på at jagte sejren – hver eneste gang.

Siden 2009 har vi været angrebet på de danske og europæiske landeveje, og vi vil fortsat kæmpe for at placere et dansk cykelhold først i feltet og øverst på resultatlisten i de store cykelløb.

I 2022 består Riwal Cycling Team af 7 danskere, 2 hollændere, 2 svenskere og 1 luxembourger.

Skal du være en del af Riwal Cycling Team på landevejen? Så kan du købe dit eget sæt cykeltøj her.

Vores historie

En gruppe cykelentusiaster går sammen i efteråret 2008 og skaber i samarbejde med forsikringsselskabet Concordia fundamentet til holdet i dag. Navnet på holdet bliver

Team Concordia – Vesthimmerland, og det består af 12 danske ryttere, hvor Daniel Foder og Philip Nielsen agerer som holdkaptajner. Allerede i første sæson i 2009, deltager holdet i Post Danmark Rundt. Trods den hårde konkurrence placerer holdet sig flot med Daniel Foder på en syvende plads på 1. etape og en 2. plads på 4. etape. Daniel Foder leverede desuden flere store resultater med samlede top 10-placeringer i det spanske etapeløb Cinturon a Mallorca og i det norske Ringerike GP. Den første sejr bliver ligeledes taget af Daniel Foder til Albani Classic Fyen Rundt.