Passion Udvikling Fællesskab

Tobias Mørch med endnu en fightertitel imens Stokbro blev 6'er på Frederiksberg

Den afsluttende etape i PostNord Danmark Rundt, der traditionelt set slutter med opløbet på Frederiksberg, blev endnu engang den forventede massespurt hvor Riwal – CeramicSpeed Cycling Teams hurtige, unge talent, Andreas Stokbro, spurtede sig til en sjetteplads.

”Ligesom det altid går på Frederiksberg, satsede vi på at skulle hjem til en spurt, hvor vi ville køre for Stokbro”, fortæller sportsdirektør Michael Blaudzun efter etapen. ”Det var en god holdpræstation i dag. Folk var omkring Stokbro og fik leveret ham til spurten hvor han blev nummer seks. Det er igen helt oppe og snuse til podiet. Det er hurtige folk, der er med her, som kommer fra et lidt højere niveau end det vi kører på. Som jeg ser det, er der meget kort op til de sjove pladser. Det skal vi være tilfredse med.”

Selvom spådommene om en samlet massespurt på opløbet, var der rigeligt med forsøg på at forhindre traditionernes gang. Sidevinden prægede løbet fra Faxe til København, og flere hold forsøgte at splitte feltet i den stride vind. Et godt dusin ryttere slap væk fra feltet, hvor flere prominente navne fra klassementet sad repræsenteret. Heriblandt Troels Vinther der så sit snit til at avancere i klassementet.

Det kraftigt øgede tempo opslugte løbets morgenudbrud på otte mand, hvor Tobias Mørch endnu engang havde ramt rigtigt. Trods fælles interesser fra de 19 mand i front, gik samarbejdet i opløsning, og feltet neutraliserede faren da rytterne kørte ind på første omgang på Frederiksberg. Tobias var dog ikke færdig, og fortsatte med et par andre fra udbruddet. Den 21-årige københavner kørte med en insisterende målrettethed, og sikrede sig dagens fightertitel, hvilket samtidig resulterede i en sejr i løbets samlede fighterkonkurrence.

”Tobias er jo ude og lave show igen. Han sidder endnu engang derude hele dagen og fuldt fortjent, at han vinder løbets samlede fighterpris”, udtaler Blaudzun om det unge talent. ”Han har været i udbrud på tre ud af fire etaper, hvilket jeg er meget imponeret over. Som jeg sagde i går: det er en mand der blev udtaget tre-fire dage før starten i Aalborg. At han griber chancen som han gør, det er fantastisk flot.”

”Vi kan gå ud af Danmark Rundt med tre etaper i top syv, og det er vi godt tilfredse med. Vi havde sigtet efter en etapesejr, og det synes jeg er lige rundt om hjørnet. Vi kan kun være tilfredse med de her fem dage, og se tilbage på et godt holdarbejde og en generel god styrkepræstation fra holdet”, afslutter Michael Blaudzun.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram