Passion Udvikling Fællesskab

STOKBRO TOG BRONZE TIL U23 DM LINJELØBET

Efter en Maj måned der så solskinnet slå alle rekorder, var der til U23 DM i dag ingen sol at spotte på himlen, men derimod silende regn der plaskede ned over rytterne på de 15 omgange ved Esbjerg.

Efter en start med flere angreb, slap 11 mand afsted, hvor gårsdagens vinder Mathias Norsgaard, og forhåndsfavoritten Andreas Stokbro agerede fanebærere for Riwal – CeramicSpeed Cycling Teams unge kuld.

”Vi kørte som vi skulle i dag, ud fra den taktik vi lagde i går. Fik de rigtige folk med hver gang der var udskilning, og det så også godt ud indtil til sidst”, fortæller sportsdirektør Rene Jacobsen.

Samarbejdet i udbrydergruppen fungerer dog ikke optimalt, og feltet fik lukket det ned igen. Herefter indledtes en fase med nye forsøg, hvor Stokbro igen kom med i det rigtige huk, sammen med Tobias Mørch.

Med halvanden omgang igen blev gruppen dog halveret, og Stokbro sad alene med blandt andre Daniel Lyhne, Julius Johansen og Niklas Larsen. Julius slap fri med en kilometer til mål, og kørte hjem og tog guldet, imens Niklas Larsen kørte ind på en andenplads lige foran Stokbro. Tobias Mørch vandt spurten i næste gruppe og blev nr. 7.

”Vi kommer til at havne i sådan en coloQuick-sandwich, hvor de ikke rigtig ville føre med os. Det er sådan lidt en flad fornemmelse, selvom det selvfølgelig er fedt nok at blive 3’er; men vi gik jo efter at vinde”, udtaler Rene Jacobsen.

”Jeg følte mig vildt stærk ude på ruten og godt kørende, og synes egentlig, at jeg fik spillet mine kort rigtigt ved at gøre cykelløbet så hårdt som jeg overhovedet kan. Så havner jeg i en situation til sidst hvor Tobias laver et rigtigt godt stykke arbejde for at holde feltet bagved”, fortæller Andreas Stokbro på vej mod badene efter løbet.

”Julius slipper væk med 1000 meter til mål, og jeg kan ikke blive ved med bare at gå med hele tiden, når vi har siddet en hel omgang og rykket på hinanden. Så er der ikke nogen andre der gider at prøve at lukke ham. Jeg prøver at køre for at vinde; jeg er lidt ligeglad med, om jeg blev 2 eller 3, så derfor prøver jeg at se om jeg kan lukke ham op til opløbssvinget. Så kommer Niklas forbi lige inden svinget og slår mig i spurten. Det er fint nok at få en medalje, men jeg gik efter at vinde i dag”, afslutter Andreas Stokbro.

Weekenden slutter dermed med 1 guldmedalje og 2 bronzemedaljer til Riwal – CeramicSpeed Cycling Teams gruppe af U23-ryttere i en DM-weekend i Esbjerg der bød på både sol, varme og silende regn.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram