Passion Udvikling Fællesskab

Stålende påske for Riwal CeramicSpeed

Selv om forårsvejret lod vente på sig, skinnede påskesolen i den grad ned over Riwal CeramicSpeeds ryttere i almindelighed og Andreas Stokbro i særdeleshed, da der i påskedagene blev kørt Craft Cup i Nordjylland.

Serien, der udgøres af tre selvstændige løb, blev afviklet i henholdsvis Hjørring, Hanstholm og Aalborg – og alle tre gange var det med Andreas Stokbro først over stregen. En imponerende bedrift af det 20 årige stortalent.

I weekendens første løb var Stokbro overlegen vinder af spurten, som blev udkæmpet mellem 12 ryttere, der havde været af sted fra starten på løbet, søndag besejrede han Team ColoQuicks Emil Vinjebo i en spurtduel og 2. påskedag var Stokbro med i en gruppe, der i selve opløbssvinget hentede selv samme Vinjebo og Patrick Clausen.

Stokbro tog sin tredje sejr og sluttede naturligvis som vinder af løbsserien – mens Patrick Clausen indtog den samlede tredjeplads efter to tredjepladser henholdsvis lørdag og søndag samt en fjerdeplads mandag.

Andreas Stokbro har dermed fået en flyvende start på sæsonen 2018, hvor DM sølvvinderen fra 2017 ikke lægger skjul på, at et af de helt store mål er at vinde det danske mesterskab i U23 rækken.

”Men jeg har mange mål for sæsonen – både her på Riwal CeramicSpeed og for landsholdet,” udtaler Andreas Stokbro.    

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram