PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

RIWAL PLATFORM UDTAGET TIL POSTNORD DANMARK RUNDT

Sammen med fire andre kontinentalhold fik Riwal Platform mandag middag besked på, at udtagelsen til årets største cykelbegivenhed herhjemme – etapeløbet PostNord Danmark Rundt, som køres fra den 12. til 16. september med start i København og afslutning i Aarhus.

ColoQuick-CULT, Team Veloconcept, Team Giant-Castelli og BHS Almeborg-Bornholm er også udtaget – og det er første gang siden 2009, hele fem danske kontinentalhold stiller til start.

”Det helt afgørende for udtagelsen af de fem danske kontinentalhold er, at de alle leverer et meget flot stykke dansk talentudviklingsarbejde. Netop det flotte talentarbejde er i Danmarks Cykle Unions fokus i udtagelsesprocessen,” udtaler løbsdirektør Jesper Worre.

Hos Riwal Platform bliver udtagelse udtaget med glæde frem for overraskelse.

”Efter det forår, vi har haft, kan jeg ikke just sige, udtagelsen kommer bag på mig. Men det er dejligt at have det på skrift,” siger sportsdirektør Michael Blaudzun.

”Nu kan vi rette radaren mod september, hvor målet er igen at vise den styrke, vi demonstrerede ved DM i Grindsted søndag.”

Udover de fem danske kontinentalhold deltager seks Tour de France mandskaber i skikkelse af Trek-Segafredo, Team Sunweb, Astana Pro Team, Direct Energie, Cofidis Solutions Credits og Wanty Group Gobert.

Yderligere fem hold offentliggøres i juli og august måned, heriblandt det danske landshold Team PostNord Danmark.

 

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL PLATFORM CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

FÅ NYHEDERNE FØRST