Riwal Platform stærkt besat til sæsonstarten

Ventetiden er forbi og efter torsdagens rytterpræsentation i Odense markerer weekendens to løb i Holland starten på sæsonen 2017 for Riwal Platforms vedkommende.

”Jeg synes, vi stiller med et hold, der klart kan køre med om sejrene begge dage,” siger sportsdirektør Michael Blaudzun, som fredag stikker af sted sydpå sammen med otte ryttere: Jonas Aaen, Patrick Clausen, Andreas Stokbro, Nicolai Brøchner, Tobias Kongstad, Jesper Vinkel, Andreas Kron og Jesper Mørkøv.

Lørdag køres Ronde van Drenthe det nordøstlige Holland og dagen efter stiller Riwal Platform til start i det diametralt modsatte hjørne af landet, hvor man kører Rabobank Dorpenomloop Reuchen.

”Hvor lørdagens løb med sine små brostensstykker og de fem passager af VAM-berg godt kan ende med, at en mindre gruppe kommer til mål, ligner søndagens udfordring mere et ”kamikaze-løb” med en massespurt,” vurderer Blaudzun og han vil naturligvis spille kortene forskelligt de to dage.

”Lørdag vil det ikke overraske mig, hvis Brøchner eller Stokbro, ja måske Jonas Aaen kan komme til at køre om sejren – og søndag ligger det mere til de frygtløse sprintere som eksempelvis Patrick Clausen.”

Netop Clausen har tidligere været på podiet i løbet i det sydlige Holland, idet han i 2012 blev nummer to efter italieneren Giorgio Brambilla.

Du kan læse mere om de to løb her: http://bit.ly/2lXRqkc og http://bit.ly/2mFsgLP

Og søndag vil der være live streaming fra Rabobank Dorpenomloop Reuchen på denne adresse: http://bit.ly/2lPindn

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram