Passion Udvikling Fællesskab

Riwal-CeramicSpeed tilføjer stor profil til holdopstillingen: Alexander Kamp på etårig kontrakt

En af de helt store profiler fra den danske scene vil fra 1. januar 2019 køre under Riwal-CeramicSpeed Cycling Teams faner. Danmarksmesteren fra 2016, Alexander Kamp, har underskrevet en etårig kontrakt med det kommende prokonti-mandskab, og vil i den kommende sæson jagte resultater som et af holdets spydspidser.

”Resultatlisten taler for sig selv. Det er klart, at han har været et mål for holdet at få ind”, fortæller sportschef Michael Blaudzun. ”Der har været resultatgaranti fra Kamp i en del år, og det forventer vi selvfølgelig fortsætter i fremtiden. Jeg er ret sikker på, at det er et godt match med vores hold og den holdånd, som der hersker her. Det bliver et spændende samarbejde, som jeg ser meget frem til.”

Det 24-årige talent er tre gange i år kørt først over stregen i et UCI-løb, hvor specielt kongeetape i Norges største etapeløb, 2.HC-løbet Tour of Norway, står som et af årets helt store højdepunkter. Et løb der for Alexander Kamp ligeledes resulterede i en samlet andenplads.

”Jeg er helt vildt glad, og ser meget frem til fremtiden”, udtaler Alexander Kamp om sin nye kontrakt med Riwal-CeramicSpeed Cycling Team. ”Det er jo godt for dansk cykelsport, at vi får et Prokontinentalhold, og jeg glæder mig til at komme med på den rejse, som det bliver at rykke et niveau op. Det bliver fedt at køre nogle større cykelløb.”

”Rent personligt er jeg glad for at komme til at fortsætte mit arbejde med Michael Skelde. Han har betyder meget for mig i denne sæson og har stået ved min side. Han er en god mand for mig.”

”Jeg mener, at dette samarbejde er et skridt i den rigtige retning for mig. Jeg har allerede i år bevist, at jeg kan begå mig på et højere niveau, og jeg glæder mig til at få mulighed for at køre lidt flere store løb. Det giver endnu flere muligheder for at lave flere gode resultater, og dem tror jeg på, at vi kan levere i 2019”, afslutter Alexander Kamp.

    

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram