PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

RIWAL CERAMICSPEED PÅ TOTALT OPTIMERET PINARELLO

Rammen har sorte og orange farver og den asymmetriske, aerodynamiske Pinarello Dogma F8 racer er i det hele taget optimeret ned til mindste detalje forud for 2018 sæsonen, hvor det kommende Riwal CeramicSpeed mandskab tager det legendariske italienske mærke i brug såvel både som løbs- og træningscykel.

”Cyklen her er en videreudvikling af den racer, Chris Froome vandt Tour de France på i 2015 og 2016. Den er gennemtestet til mindste detalje via det intense samarbejde, der siden 2010 har været mellem Cicli Pinarello og Team Sky og for løbscyklernes vedkommende bliver de desuden optimeret med håndlavede, keramiske kuglelejer fra CeramicSpeed.”siger Kim Egedesø, ejer og direktør fra Bjarne Egedesø A/S – leverandør af cykler og alt andet udstyr til Riwal CeramicSpeed.

”Jeg tør godt sige, at intet andet dansk cykelhold i næste sæson får bedre materiel at køre på end Riwal CeramicSpeed. Pinarello Dogma F8 er ganske enkelt den bedste high-end cykel på markedet. Og med de nyeste frempinde fra MOST og førsteklasses sadler fra Fizik sikrer vi, at hver enkelt rytter får en cykel, der vil være skræddersyet til hans fysiognomi.”

Hos det kommende Riwal CeramicSpeed hold er sportsdirektør Michael Blaudzun selvsagt begejstret for, at hans ryttere er blevet en del af den eksklusive ”Pinarello-familie”.

”Alle, der beskæftiger sig med cykelsport, er helt på det rene med, at Pinarello er det ypperste, man kan køre på,” siger Blaudzun.

”Den videnskabelige tilgang, Cicli Pinarello og Team Sky har til udvikling, er jo en garant for, at materiellet er gennemtestet og opdateret og sammen med CeramicSpeeds produkter får vi i 2018 udstyr fra allerøverste hylde. Udover Pinarello Dogma F8 ser jeg også frem til, at vi skal køre på Bolide TT – en virkeligt imponerende enkeltstartscykel.”

”Vi glæder os utroligt meget til at teste det nye grej af for alvor. Og vi kan ikke sige andet, end at materiel af den kaliber er en optimal ballast at have, når sæsonen for alvor går i gang,” siger sportsdirektøren.  


 

                            FAKTASHEET PINARELLO

- I 2010 indleder Cicli Pinarello samarbejde med Team Sky
- I 2015 indleder Cicli Pinarello samarbejde med Team Wiggins
- I 2018 indleder Cicli Pinarello samarbejde med Riwal CeramicSpeed Cycling Team.

- Cykelfabrikat fra Cicli Pinarello, Treviso, Italien.

- Cicli Pinarello producerer landevejsracere, banecykler samt cykler til MTB og Cyclo-Cross.

- Cicli Pinarellos grundlægger var Giovanni ”Nani” Pinarello (f. 10.07.1922 – d. 04.09. 2014)

- ”Nani” Pinarello var nummer otte i en søskendeflok på 12. Født i Catena di Villorba, 10 km nord for Treviso, 40 km stik nord for Venezia.

- Som 15 årig startede ”Nani” med at arbejde på cykelfabrikken Paglianti
 
- Efter en succesfuld amatørkarriere blev ”Nani” professionel og i 1951 ”vandt” han den sorte trøje i Giro d’Italia. La Maglia Nero tilfaldt løbets nummer sidst og ”Nani” blev hyldet på Vigorellibanen i Milano sammen med vinderen Rosa Fiorenzo Magni og vinderen af bjergtrøjen Louis Bobet.

- Den sorte trøje har inspireret til Pinarellos motto: ”The Black Jersey of Cycling – The Pink Jersey of Life”.

- ”Nani” blev i sidste øjeblik sat af sit hold forud for Giroen i 1952 – men han fik udbetalt en større erstatning og for de penge grundlagde han Cicli Pinarello i 1953.

- I 1961 kom firmaet med sin første håndlavede cykel og samme år vandt Guido de Rosso ungdommens Tour de France – Tour de l’Avenir – på Pinarello.

- I 1975 får Pinarello den første af sine hidtidige syv sejre i Giro d’Italia ved Fausto Bertoglio.

- Udover Giroen har Pinarello vundet OL på både landevej og bane, VM, Vuelta a Espana og Tour de France.

- I 1988 kommer ”Nani”s søn Fausto ”FP” Pinarello med i virksomheden. Samme år vinder Pedro Delgado den første af Pinarellos hidtil 13 sejre i Tour de France.


FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram