Passion Udvikling Fællesskab

RIWAL CERAMICSPEED KLAR TIL POSTNORD DANMARK RUNDT 18

På et velbesøgt pressemøde i Aalborg blev den 28. udgave af Danmarks største cykelbegivenhed , PostNord Danmark Rundt, præsenteret torsdag formiddag.

Og der var flere nye punkter på programmet.

For det første er løbet rykket tilbage til august måned, for det andet er antallet af ryttere pr. hold skåret ned fra otte til seks og for det tredje er alle fire danske kontinentalmandskaber forhåndsudtaget.

”Det er naturligvis en fin tryghed at have, men mon dog ikke, vi var kommet med alligevel,” var sportsdirektør Michael Blaudzuns umiddelbare kommentar til det faktum, at både Riwal CeramicSpeed, BHS Almeborg Bornholm, coloQuick og Team Virtu Pro stiller til start i Aalborg onsdag den 1. august.

Her tages der med start fra Budolfi Kirke hul på løbets længste etape på 216,6 kilometer en tur op over Vendsyssel tilbage til Løgstør og ind i Aalborg fra vest, hvor der afsluttes med tre hårde omgange.

Kongeetapen følger dagen efter, hvor feltet med start i Viborg kører via Dollerup Bakker over Søhøjlandet for nordfra at angribe de fire afsluttende runder omkring Kiddesvej i Vejle.

”Umiddelbart kunne det se ud til, at meget af klassementet vil kunne blive afgjort allerede de første to dage – og så er der enkeltstarten jo altid en vigtig faktor,” siger Troels Vinther, der sammen med Blaudzun repræsenterede holdet ved pressemødet.

Bortset fra en overnatning bliver Fyn sprunget over i denne omgang, og fredagens 3. etape tager i stedet sit udgangspunkt i Næstved, hvorfra feltet efter en afstikker til Møn kører om sejren i Vordingborg.

Enkeltstarten afvikles på en 19,7 kilometer lang rute i Nykøbing Falster, og med start i Fakse afsluttes PostNord Danmark Rundt 2018 traditionen tro på Frederiksberg.

”Dette her er jo vores Tour de France, og der skal ikke herske tvivl om, at vi møder toptrimmet frem til opgaven. Det bliver stensikkert et fantastisk løb,” siger Blaudzun.

   

 

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram