Passion Udvikling Fællesskab

RIWAL CERAMICSPEED FORTSÆTTER SUCCES MED ALÉ TEAMWEAR

”For mig er der ingen tvivl om, at Alé opfylder alle de ønsker, jeg på nogen måde kan have til cykeltøj. Det er behageligt at have på og der er ingen gener overhovedet.”

Som resten af det nuværende Riwal Platform mandskab har stortalentet Jonas Gregaard været ualmindeligt tilfreds med det cykeltøj fra Alé, holdet har kørt i siden årsskiftet 2016/17.

”Tøjets kvalitet er i absolut topklasse og det er ufatteligt vigtigt at det passer optimalt, når man skal have det på i så mange timer, som vi skal, når vi kører løb.”

Så det er med maksimal opbakning fra holdets ryttere, at det kommende Riwal CeramicSpeed fortsætter i det dansk designede italienske kvalitetstøj i de kommende to sæsoner.

”Holdet skal køre i tøj af det nye PR-system og i det velkendte PRR, som begge er udviklet med de mest opdaterede teknologier, hvor nøje udvalgte materialer til hvert panel bevirker, at tøjet er ekstremt let og aerodynamisk,” siger Kim Egedesø, ejer og direktør for Riwal CeramicSpeeds leverandør, Bjarne Egedesø A/S.

”Det er helt afgørende for os, at rytterne føler sig optimalt tilfreds i Alé tøjet. De skal sidde mange timer i sadlen, og der skal ikke mange irritationsmomenter til, før det kan aflæses på præstationerne. Derfor er kun det bedste godt nok,” siger Kim Egedesø videre.

Udover tøjet fra Alé bliver Riwal CeramicSpeed rytterne forsynet med en lang række andre high-end produkter.

”Rudy Project leverer både Racemaster hjelme og Tralyx briller, der er Elite flasker med tilhørende holdere og i forhold til energi indtag får holdet glæde af et bredt sortiment af produkter fra USA’s førende producent, Clif Bar & Company. Her er der tale om nyskabende produktudvikling, der både tilbyder flere muligheder og en langt større variation end man traditionelt ser,” fortæller Kim Egedesø.  

”For os som leverandører er det utroligt vigtigt at have professionelle samarbejdspartnere, og vi har været yderst tilfreds med Riwal Platform i 2017. Holdet leverer resultater og udviklingsambitionerne matcher fint vores egne. Så vi ser frem til det fortsatte samarbejde med store forventninger.”


Faktaboks Bjarne Egedesø A/S:.

  • Bjarne Egedesø A/S blev grundlagt af den nuværende ejer og direktør, Kim Egedesøs, farfar, Rasmus Peter Egedesø, i 1935.
  • Man startede salg af cykler i 1946 og udvidede sortimentet til også at omfatte knallerter i 1948 og yachts i 1952.
  • I 1965 etablerede man egen fabrik i Odense forstaden Tarup og påbegyndte samtidig produktion af egne cykler.
  • I 2011 flyttede Bjarne Egedesø A/S til større faciliteter på M. P. Allerups Vej 69 i Odense SØ.
  • Besøg Bjarne Egedesø A/S’s hjemmeside: http://www.bikersbest.dk/da-dk

 

 

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram