Passion Udvikling Fællesskab

RIWAL CERAMICSPEED FORTSÆTTER PÅ BLACK INC i 2018

Efter et særdeles vellykket samarbejde i 2017, hvor Riwal Platform gennemførte sæsonen uden hjuldefekt eller nedbrud, fortsætter det kommende Riwal CeramicSpeed mandskab samarbejdet med sin Black Inc i den kommende sæson også.

”Vi er yderst tilfredse med Black Inc.,” siger sportsdirektør Michael Blaudzun. ”Ikke alene med selve materiellet, men også med den professionelle og passionerede holdning, vi bliver mødt med på alle niveauer.”

”For os er performance og høj driftssikkerhed alt afgørende, når vi skal præstere – og forventningerne til de elementer har Black Inc. i allerhøjeste grad indfriet.”

I den kommende sæson vil holdets sortiment blive udvidet til også at omfatte de såkaldte clincher modeller(dæk og slange). En øget fleksibilitet i forhold til materialevalg, der gerne skulle munde ud i, at man på selve løbsdagen vil være i stand til at træffe optimale valg afhængig af de aktuelle forhold.

Black Inc sælges og distribueres af BiciVida - ejet af den tidligere danske pro-rytter John Ebsen – og alle Black Inc hjul håndbygges i kompromisløs håndværksmæssig kvalitet på egen fabrik og leveres med CeramicSpeeds verdenskendte kvalitetslejer som standard.

”Som hjulleverandør er det altafgørende at skabe tillid til produkterne og den medfølgende service. Det betyder, at vi leverer de optimale ydelser og i forhold til vores værdifulde samarbejde med Riwal Platform er det helt afgørende, at vi løbende er i en uformel og konstruktiv dialog med rytterne og organisationen omkring holdet,” siger John Ebsen.

”Vi ved, at vi rent teknisk leverer de bedste hjul i feltet, men vi ved det kun reelt fordi mange ryttere fra forskellige hold bekræfter det uopfordret. Den position kommer kun ved at vi altid er fokuseret på at hjælpe ryttere og hold med at levere resultater. Derfor glæder det os enormt at Riwal i den kommende sæson teamer op med CeramicSpeed med hvem vi har et fortrinligt samarbejde på udviklingsområdet.”

Læs mere om Blaack Inc produkterne her: www.blackinc.cc eller www.frontbike.dk ejet af BiciVida I/S

For yderligere information mail@frontbike.dk

 

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram