Passion Udvikling Fællesskab

Riwal - CeramicSpeed Cycling Team annoncerer første seks rytterkontrakter for 2019

Transfersæsonen i cykelsporten er i fuld gang, og Riwal - CeramicSpeed Cycling Team er stolte over at kunne offentliggøre de første seks ryttere, der har skrevet en Prokontinentalkontrakt med holdet for 2019-sæsonen.

I overensstemmelse med holdets ambitioner for fremtiden, sigter Riwal - CeramicSpeed Cycling Team efter et fundament af både erfarne vejkaptajner samt unge talenter, der besidder niveauet til at konkurrere på et højt internationalt niveau, samtidig med at have et stort potentiale for videre udvikling.

To af holdets mest erfarne vejkaptajner, Troels Vinther og Jonas Aaen, fortsætter begge på deres eksisterende toårige kontrakter, som de skrev forud for 2018-sæsonen, og som er under bearbejdning, så de imødekommer UCI-reglerne for Prokontinentalkontrakter. Sammenlagt har Troels Vinther og Jonas Aaen kørt otte år for holdet og har været en fundamental del af holdets struktur.

Tre nye navne iklæder sig de orange dragter for første gang, navnlig Rasmus Bøgh Wallin, Emil Vinjebo og Torkil Veyhe, ligesom Rasmus Quaade vender tilbage, efter at have kørt for holdet tilbage i 2011. Alle fire ryttere har udvist store evner i UCI-løbene i denne sæson, samt i licensløbene i deres hjemland. Rasmus Quaade og Torkil Veyhe har begge skrevet en etårig Prokontinentalkontrakt, imens Rasmus Bøgh Wallin og Emil Vinjebo slutter sig til holdet på toårige neo-pro kontrakter.

“Vores første år som Prokontinentalhold bliver også et år, hvor vi skal have fundet os selv på det næste niveau. Vi skal være Nordens stærkeste hold, der kører i top 20 på den europæiske rangliste. Vi bliver et hold der jagter vores chancer og tager de udfordringer op, som kommer. Vi vil ikke stille os tilfredse med bare at deltage”, udtaler holdets direktør Steffen Kromann.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram