Passion Udvikling Fællesskab

Podiepladser til to unge Riwal CeramicSpeed ryttere

Dagen efter det forrygende GP Herning gav to af Riwal CeramicSpeeds unge ryttere bevis på holdets store bredde, da de kørte sig på podiet i henholdsvis enkelstarten Mærk Næstved og Akva Kvickly Ry Løbet.

Mathias Norsgaard besatte andenpladsen i Næstved, hvor han gennemførte de godt 25 kilometer omkring Tapernøje i tiden 32”11.448 – hvilket var et minut og syv sekunder langsommere end den dobbelte danske enkelstartsmester Martin Toft Madsen (BHS Almeborg-Borholm) og 50 sekunder hurtigere end en anden bornholmer, Christoffer Lisson.

”Det var en virkelig værdifuld test for mig,” sagde en yderst tilfreds Norsgaard efter det flotte resultat.

”For det første fordi jeg fik prøvet, hvordan det er at køre en enkeltstart på max, selv om man har ondt i stængerne efter et virkeligt hårdt løb dagen før. Det kan vise sig værdifuldt senere i etapeløbssammenhæng. Og for det andet fik jeg et billede af, hvor jeg står i forhold til de andre temporyttere. Så jeg er virkeligt fint tilfreds.”

På ”hjemmebane” i Ry kørte Søren Siggaard sig ind på en tredjeplads – et resultat, han selv betegner som ”skabt med hovedet”.

”Jeg har jo ligget syg det meste af ugen og var desværre nødt til at melde fra til GP Herning. Og selv om jeg fik det betydeligt bedre i løbet af lørdagen, kunne jeg ikke helt sige mig fri for at være meget snottet, da jeg stillede op i Ry sammen med Jesper Mørkøv, Andreas Stokbro og Chris Anker Sørensen,” fortæller Søren Siggaard, der på den sidste af løbets omgange kom af sted sammen med fem andre – heriblandt tre coloQuick ryttere.

”Til sidst fik jeg slået et hul sammen med Anders Hardahl og Daniel Lyhne – og de to coloQuick ryttere var svære at køre imod, så jeg tog en tredjeplads, som jeg er yderst glad for.”

Andreas Stokbro blev nummer 11, Chris Anker Sørensen nummer 20 og Jesper Mørkøv nummer 27.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram