Passion Udvikling Fællesskab

Patrick Clausen har klare mål for 2018

Med syv podiepladser og en imponerende stribe top ti placeringer var Patrick Clausen en af de mest iøjnefaldende Riwal Platform ryttere i 2017 sæsonen. Og med forlængelse af kontrakten har 27 årige Clausen sat sig klare mål for næste år.

”Træningsmæssigt vil jeg sætte alt ind på at udvikle både mine spidskompetencer og mine måske mindre stærke sider, og for at komme hele vejen rundt har jeg indgået et samarbejde med Aim High, der målretter den personlige træning,” fortæller Patrick Clausen, der i 2018 tager hul på sin tredje sæson i den orange trøje.

”Målsætningen er selvfølgelig at blive bedre individuelt, men det tæller også meget for mig, hvis jeg med min erfaring kan være med til at hjælpe vores mange talentfulde unge ryttere på vej,” siger Patrick Clausen, der i den afsluttede sæson hentede såvel en 2. som en 3. plads ved det stærkt besatte franske etapeløb Tour de Loir et Cher, før han blandt andet vandt Lyngby CC’s Sorgenfriløb og sammen med holdkammeraten Andreas Stokbro sluttede årets Post Cup med en flot kørt dobbeltsejr i 4. afdeling

”Patrick er en virkeligt stærk rytter, som har mange strenge at spille på,” lyder vurderingen fra sportsdirektør Michael Blaudzun.

”Mange vil måske anse ham for at være en decideret sprinter – men selv om han er en virkeligt hurtig afslutter, har han en lang række andre kvaliteter, der gør ham yderst værdifuld for holdet. Og med den holdsammensætning, vi får i 2018, er der ingen tvivl om, at Patrick vil blive kørt frem til endnu flere finaler end tidligere. Så jeg glæder mig meget til det fortsatte samarbejde.”

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram