Passion Udvikling Fællesskab

NORSGAARD NY DANSK U23 MESTER PÅ ENKELTSTART – STOKBRO TOG BRONZE

Det blev en stor dag for Riwal – CeramicSpeed Cycling Team da to af deres tre ryttere til start, på den 24 km lange rute til U23 DM i Esbjerg, endte på podiet.

Mathias Norsgaard tog en sikker favoritsejr, da han kørte de 24 km i en tid på 28 min. og 42 sek. 16 sekunder hurtigere end coloQuicks Johan Price-Pejtersen. Andreas Stokbro kørte i mål i en tid på 29’20’’, imens holdets tredje rytter Tobias Mørch, tog en tolvteplads i tiden 30’44’’.

”Jeg synes det gik fint. Jeg havde håbet at vinde med lidt mere. Selvom jeg er blevet dansk mester, bliver jeg nødt til at tænke på de større mål med VM og en medalje til elite DM, så jeg bliver nødt til at præstere bedst muligt hver gang. Men de kører stærkt alle sammen, så det bliver spændende om 3 uger, hvordan det kommer til at gå der”, udtaler Mathias Norsgaard med Dannebrog over brystet.

Tidligere på dagen kørte de andre klasser enkeltstarten som et almindeligt licens-løb, hvor den regerende danmarksmester for eliten Martin Toft Madsen, tog en knusende sejr i A-klassen. Med en tid på 28 minutter rent, kørte han 1 minut og 5 sekunder hurtigere end holdkammeraten Rasmus Quaade.

Før Mathias Norsgaard satte den hurtigste mellemtid efter 12 km, lå holdkammeraten Andreas Stokbro i hurtigste tid, 2 sekunder foran Johan, som på anden halvdel kørte hurtigere end Stokbro og tog andenpladsen.

”Jeg er mega glad for at blive nr. 3. Det kørte fandme godt derude, jeg kunne godt mærke at der var fart på. Jeg lå bare og prøvede at hente dem der lå ude foran, og prøvede at holde mine watt. Så kunne jeg godt se, da jeg manglede 5 km, at det skulle have været en overraskende hurtig rute, hvis ikke jeg havde kørt en god tid. Så kørte jeg bare alt jeg kunne til mål, og det blev en tredjeplads; det er jeg pisse glad for”, fortalte Andreas Stokbro om dagens præstation.

Selvom den nye Danmarksmester havde håbet på at vinde med mere, er Mathias Norsgaard stadig tilfreds med sin præstation.

”Jeg kørte de watt som jeg troede på kunne lykkes. Det er også derfor jeg regnede med at vinde med lidt mere, for det er nok den bedste enkeltstart jeg nogensinde har kørt. Men det er fedt at være Dansk mester, det er slet ikke det. Jeg bliver også nødt til at analysere på alt det jeg kan, og gøre mig bedre hver dag”, fortæller Norsgaard med blikket rettet imod elite DM.

Først gælder det dog danmarksmesterskabet i linjeløb for U23, som køres i morgen, og her står Riwal – CeramicSpeed også med stærke kort på hånden til at hente endnu en rød-hvid trikot med hjem fra Esbjerg.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram