Nicolai Brøchner på ny i Top 10

For tredje gang på de hidtidige fem etaper af Normandiet Rundt placerede Nicolai Brøchner sig i top ti, da han fredag kom ind på en 9. plads efter de 158,8 kilometer fra La Ferté-Macé til Bagnoles de l’Orne.

Endnu engang blev etapen afgjort i en massespurt, hvor den 29 årige hollænder Johim Ariesen (Metec – TKH Continental) besejrede tyske Konrad Gessner ( Rad-Net Rose team) og Fabio Jakobsen (SEG Racing Academy).

Dagens store udbrud var i to etaper, da fem mand med blandt andet nordmanden Krister Hagen (Team Coop) rev sig løs. Og kort efter fik de følgeskab af tre ryttere – heriblandt Troels Vinther fra Riwal Platform.

De otte ryttere arbejdede sig frem til et forspring på godt to minutter, men da man gik ind på de to afsluttende omgange, var udbruddet hentet og afslutningen blev igen en spurt.

Da havde Troels Vinther stemplet ud for i dag og han sluttede som nummer 126 med et tidstab på godt ni minutter.

Chris Anker Sørensen (63) og Rasmus Mygind (66) kom ind i samme tid som vinderen, mens Jonas Gregaard (73) var 53 sekunder langsommere og Jonas Aaen (105) satte 4”48 til.

”Vi er bare så tæt på at knække koden,” siger sportsdirektør Michael Blaudzun, ”Rytterne leverer en fremragende indsats hver eneste dag og vi følger taktikken til punkt og prikke. Vi har stadig to chancer herned og jeg tror fuldt og fast på, at vi slår til for alvor her i den afsluttende weekend.”  

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram