Passion Udvikling Fællesskab

Meget på spil på sidste etape

Mens det helt naturligt er topduellen mellem Mads Pedersen og Michael Valgren, der får mest opmærksomhed på lørdagens sidste etape af PostNord Danmark, vil der også foregå en intens kamp på mange andre fronter.

For Riwal Platforms vedkommende er opmærksomheden primært rettet mod to ting, nemlig dels at forsvare Andreas Stokbros bakketrøje og dels at holde Jonas Gregaard i top 10 og på en rigtigt god dag at få Chris Anker Sørensen med blandt de ti første også.

Forud for etapen har Stokbro et forspring på otte point til Mathias Bregnhøj (BHS Almeborg Bornholm) og yderligere fire til Benjamin Declercq (Sport Vlaanderen Baloise).

Lørdag køres der fire bakkespurter og med ti point til vinderen hver gang, er absolut intet afgjort endnu.

Dagens første bakkespurt er ved Agri allerede efter 18,4 kilometer. Så kommer spurten på Forpagtervejen ved Grenaavej efter 46,9 kilometer, hvorefter der er 70 kilometers stilstand.

Bakken ved Stilling Sø efter 118,4 kilometer er løbets næstsidste bakkespurt og efter 141,8 kilometer slutter konkurrencen på Fulden Byvej.

Fredag kørte Jonas Gregaard i klassementes top 10 med en margin på syv sekunder ned til hollandske Elmar Reinders (Rompoot – Nederlandse Loterij).

Opad i tabellen er der kun tre sekunder til niendepladsen, der indehaves af Asbjørn Kragh (Team PostNord) og selv klassementets helt store positive overraskelse Torkil Veyhe (coloQuick – CULT) på sjettepladsen ligger med et forspring på 17 sekunder også inden for mulighedernes rækkevidde for Gregaard.

På 16. pladsen ligger Chris Anker Sørensen 39 sekunder efter Gregaard – og dermed top 10 – så mange ting skal flaske sig, hvis han skal ind blandt de ti forreste. Men Chris har fine muligheder for at forbedre sin hidtil bedste placering i løbet – en 15. plads fra 2006.

Pointtrøjen er uopnåelig for Riwal Platform og i holdkonkurrencen betød fredagens enkeltstart en degradering fra tredjepladsen til en placering som nummer fem. Dog kun et enkelt sekund efter Tour de France mandskabet Team Sunweb.

Endelig slutter Jonas Gregaard sandsynligvis som nummer tre i ungdomskonkurrencen efter de to ryttere, som indtil videre har været i den blå førertrøje, Mads Pedersen og Casper Pedersen.

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

UCI 1.2
31/08 Hafjell GP ITT
UCI 1.2
01/09 Lillehammer GP
UCI 1.2
02/09 Gylne Gutuer
DCU løb
08/09 DCU Cup, 4. afd, Helsingør
UCI 1.1
23/09 Gooikse Pijl
UCI 1.1
14/10 Chrono des natons

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram